Maaike

Maaike
Maaike

Contactgegevens

...
0653129512

Notitie

Maaike
OFFLINE

Literatuurwijk
Nederlands
Engels
Geschiedenis
€7,50 per uur.

Hallo!

ik ben Maaike, ik ben 18 jaar oud en ik zit in mijn eindexamenjaar op het HAVO. Ik heb zes jaar gymnasium gedaan maar na problemen met Latijn en aardrijkskunde ben ik overgestapt naar het HAVO. 

Ik bied mij aan als bijlesgever bij de vakken Nederlands, Engels en geschiedenis. Mijn Nederlands is op een hoog niveau en ik kan leerlingen t/m de onderbouw hiermee helpen. Denk aan het vergroten van de vocabulaire of werken aan spelling. Mijn Engels is op C2 (Cambridge Profiency) niveau. Ik kan met mijn kennis van Engels en met mijn Engelse spreekvaardigheid elke leerling helpen met onder andere spreken, luisteren, lezen en schrijven. Ten slotte kan ik bijles geven in geschiedenis, tot en met de derde klas. Misschien lukt het maar niet om de bronvragen te beantwoorden of misschien wil de leerling graag beter worden in zijn of haar algemene kennis van geschiedenis.

Ik ben een gemotiveerd persoon dat graag kennis overbrengt op de ander. Ik ben leergierig en sta altijd open voor nieuwe situaties. Als er een probleem is met één van de hierboven genoemde vakken zou ik graag iemand willen helpen zodat men kan verbeteren en hoge(re) resultaten kan gaan boeken.

Ik kan binnen Literatuurwijk en Muziekwijk reizen, maar verder kan ook na overleg.

Ik hoor graag van u als ik een leerling mag helpen zodat hij of zij het beste uit zichzelf kan halen!

Een mail kunt u sturen naar het bijgevoegde e-mailadres maar een Whatsappje is natuurlijk net zo makkelijk.

Tot snel!

 

TitelCategorieAangemaakt
Deze gebruiker heeft geen blogs

U kunt mij contacteren op:

bijlesmaaike@gmail.com

+31 6 53129512