Nathalie

Nathalie
Nathalie

Contactgegevens

...
0639846416

Notitie

Mijn naam is Nathalie en ik heb in 2011 mijn vwo diploma gehaald met het profiel natuur en gezondheid (met als keuzevak economie). Begin juli 2014 heb ik mijn Bachelor Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam behaald en in februari 2018 heb ik tevens mijn Master geneeskunde afgerond.

Al ruim 7 jaar geef ik met veel plezier bijles en heb ik al veel leerlingen geholpen met de voorbereidingen op hun toetsen, tentamens en examens. Tevens ben ik werkzaam geweest bij Lyceo waar ik een huiswerkklas heb begeleid en tevens enkele bijlessen verzorgde.

De meeste ervaring heb ik met het geven van bijlessen in de vakken wiskunde en scheikunde maar ook de overige vakken doe ik met erg veel plezier. Ik kijk graag samen met de leerling naar wat de beste strategie voor de bijlessen is om de leerling zo goed mogelijk te kunnen helpen. Inplannen van de bijlessen is flexibel; geen vast aantal uren, geen vaste dag en aan het eind van de bijles of later via whatsapp op wens van de leerling een nieuwe afspraak maken wanneer dat nodig is. Op deze manier zijn de bijlessen optimaal in te plannen en af te stemmen op toets-weken.

Voor vragen of afspraken kun u een e-mail sturen naar: nathalievandergrift@gmail.com
Of neem gerust telefonisch contact met mij op via telefoonnummer: 06-39846416
Nathalie
OFFLINE

Muziekwijk Zuid
Wiskunde, scheikunde, biologie en economie op alle niveau's.
Natuurkunde alleen op VMBO of HAVO niveau
17,50 euro per uur
TitelCategorieAangemaakt
Deze gebruiker heeft geen blogs